Hoge beschikbaarheid

Monitoring en Permanentie

Laten we beginnen met hetgeen u noch wij het liefste hebben... dringende defecten of problemen die niet te voorzien waren en net op dat moment gebeuren dat niemand het wenst...
In dit geval hebben we onze telefonische permanentie die u 24u/24u 7d/7d te woord kan staan en samen met u zal zoeken naar de meest geschikte oplossing. Dankzij onze permanentiedienst hebben we altijd een technieker beschikbaar die de hoogst dringende zaken kan oplossen.

Maar natuurlijk trachten we zoveel mogelijk problemen te voorkomen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden...

Door correct preventief onderhoud te doen worden niet enkel problemen voorkomen, maar bovendien draait uw installatie ook optimaal en bespaart u dure energiekosten. Preventief onderhoud wordt door ons geregeld via onderhoudscontracten.

Als extra kunnen we ook, afhankelijk van uw installatie, automatische monitoring uitvoeren. In dit geval zal een computersysteem volledig automatisch bepaalde meldingen van uw installatie doorsturen naar onze centrale diensten. Deze meldingen worden dan door ons bekeken en indien noodzakelijk sturen we een technieker ter plaatse om een interventie uit te voeren, nog lang voor u iets merkt...

Hoge beschikbaarheid is dus niet enkel er staan als iets fout loopt, hoge beschikbaarheid is er vooral voor zorgen dat het probleem niet ontstaat.