Over ons

Voor het ontstaan van IMC NV moeten we bijna 30 jaar terug gaan in de tijd. In 1983 ontstond IMC NV als onafhankelijk "Service & Faclity" bedrijf uit de Zaman Groep.

Vanaf het prille begin was de doelstelling van IMC NV om de HVAC installaties van de klanten zo optimaal mogelijk te doen draaien. Daarom wordt ook vandaag nog de klemtoon gelegd op onderhoud (preventief en bij calamiteiten), herstellingen en renovaties.
Door de jaren heen is ook steeds meer aandacht besteed aan gebouwenbeheer en hiervoor werden enkele GBS-systemen (gebouwenbeheersysteem) gekozen. Deze systemen laten IMC NV toe om uw installatie op afstand te beheren en waar nodig bij te sturen zodat u geen dure interventies ter plaatse nodig heeft.

Op vandaag staat het service- en onderhoudsteam van IMC NV 24/24-7/7 paraat voor de klanten. Het centrale technisch bureau zorgt voor de opvolging van al uw technische vragen en regelt de planning van het team. Uw commerciële vragen worden behandeld door de IMC NV coördinatoren die u tevens zullen bijstaan met concreet advies.

Het doel van IMC NV kan met één slagzin samengevat worden: "Tevreden klanten door een goed werkende HVAC installatie".