HOUDT UW HVAC-INSTALLATIE BETROUWBAAR

Door een deskundig onderhoud en dit volgens de actuele wetgevingen, willen we de levensduur van uw HVAC-apparatuur verlengen.

Daarnaast scoren we hoog door een eigen dispatching dienst 24u/24u en 7d/7d waarmee interventies aan uw verwarmings- en koelinstallaties snel worden behandeld.

We willen dat uw HVAC-installatie verder betrouwbaar werkt en u het gewenst klimaatcomfort geeft tot voldoening van uzelf en uw collega's of medewerkers.
IMC is specifiek actief in de projectmarkt, en werkt niet voor particulieren.

Energiebesparend advies

Heeft u ook soms het gevoel dat uw energieverbruik aanzienlijk is? Door het uitvoeren van een verwarmingsaudit / ketelkeuring / hvac audit of airco audit / airco keuring, merken we of uw installatie overgedimensioneerd is. Ook kan het zijn dat uw installatie op vol vermogen blijft draaien terwijl er in een bepaald seizoen veel minder vermogen nodig is. Een studie met berekening van het energiezuinig alternatief, leidt vaak tot verbazingwekkend mooie besparingen.
En dit niet altijd door HVAC-apparaten te vernieuwen, maar vaak ook door simpele regeltechnische verbeteringen.

Preventief Onderhoud HVAC

Door een deskundig onderhoud en dit volgens de actuele wetgevingen, willen we de levensduur van uw HVAC-apparatuur verlengen.
IMC heeft hiervoor erkende brandertechnici, regeltechnici en koeltechnici.
Het aantal service-interventies zal hierdoor gevoelig dalen; Alsook het verbruik zal dalen, of alvast niet gaat toenemen.

Het onderhoud waarborgt ook de veilige werking van uw verwarmings- of koelinstallatie.

Neem alvast contact op met ons om een voorstel onderhoudscontract of onderhoudsbeurt cv ketel te ontvangen. We bieden een jaarlijkse ketelkeuring met ketel- of verbrandingsattest.

Renovatie HVAC

Voor de gebouwen die we in beheer hebben, verzorgen we het vervangen van de HVAC-delen die niet meer kunnen hersteld worden. Hiervoor hebben we eigen monteurs.
Dit kan gaan over het vervangen van ketels, circulatiepompen, expansievaten, radiatorkranen, enz. Kortweg het herstellen van uw centrale verwarming.

Als er een hvac audit is gebeurd of een energie audit en de installatie dient vernieuwd te worden, dan verzorgen we het compleet vernieuwen van uw stookplaats of koelinstallatie.

Dépannagedienst of servicedienst HVAC

Onze 24u/24u 7d/7d service zorgt er voor dat snel een HVAC-technieker van wacht ter plaatse komt en uw euvel verhelpt.

Een eerste analyse gebeurt reeds door de IMC-medewerker die uw oproep aanhoort.